iDOM

Система управління

Контакти

Сайт
sb.ecosfera.com.ua

 
Правління      

Погребний Андрій Олександрович - голова правління s@kneu.edu.ua 0934291113
Чернявская Леся Петровна - управитель kant.12@ukr.net  


       
Ревізійна комісія:      
ПІБ E-mail Телефон Скайп
Бобильов Сергій Олексійович vakantanka@ukr.net 
 

Актив:
Семенюк Сергій:
S_Semenyuk@ukr.net


 

Оголошення! Загалальні збори відбудуться 5 серпня 2017року

Опубліковано: 21 липня 2017

ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення Загальних зборів об‘єднання співвласників багатоквартирного будинку

“Олевська 11”

що знаходиться за адресою: , Київ, вул. Олевська, буд.11

 

Шановний (а) мешканець!

 

Повідомляємо Вас про те, що «05» серпня 2017 року, о 12:00 годині за адресою: місто Київ, вул. Олевська, буд.11, відбудуться Загальні збори об‘єднання співвласників багатоквартирного будинку, що розташований за адресою: Київ, вул. Олевська, буд.11

 

Прядок денний:

 

1. Вибори голови та секретаря та лічильної комісії зборів

2. Обговорення та прийняття рішення щодо укладення договору (графіку) рекструктуризації з ПАТ “Київенерго” на 5-8 років по сплаті заборгованості по постачанню електроенергії за період з вересня 2016 по липень 2017 року(різниця між житловим та будівельним тарифом) за умов переведення будинку на постійну схему електропостачання.

3. Обговорення та прийняття рішення щодо обрання нових членів правління

4. Обговорення та прийняття рішення щодо скасування внесків з нежитлових приміщень типу “Колясочні” на утримання будинку та прибудинкової теритогрії будинку щомісячні платежі за охорону, та єдиний внесок на виконання ТУ в розмірі 2000 грн, а внески до ремонтного фонду, що були прийняті 11 березня 2017 року загальними зборами перерахувати за коефіцієнтом 0,33.

5. Обговорення та прийняття рішення щодо введення посади слюсара-сантехніка в перелік штатних працівників ОСББ з місячним окладом 3200,00 грн. та виплата заробітної плати за рахунок резервного фонду.

6. Обговорення та прийняття рішення щодо проведення нарахування та приймання платежів від мешканців та інвесторів будинку, які ще не оформили право власності на приміщення в будинку.

7. Питання без голосування: Інформація Голови правлінння щодо виконання укладених договорів на проведенння ремонтнних робіт та земельні питання. Інформація Головного бухгалтера щодо здійснення платежів в ремонтний фонд.


Початок зборів о 12:00

Початок реєстрації о 11:30

 

Запрошуємо Вас прийняти участь в Загальних зборах. Для участі в зборах при собі треба мати документ/копію, що засвідчує Ваше право власності на квартиру (свідоцтво, договір купівлі/продажу, договір дарування, інше), а також паспорт.

 

З повагою, правління ОСББ.